Mariann Meyer, Industriell repklättrare

industriell repklättrare

Mariann Meyer, industriell repklättrare och solcellsinstallatör, Hilmeko

Mariann Meyer, Industriell Repklättrare, Solcellsinstallatör och verksamhetssamordnare, Hilmeko

Mariann är certifierad enligt IRATA- Industrial Rope Access Trade Association – som är det enda certifieringsprogram för industriellt reparbete och som är internationellt erkänt både för arbete till havs och på land. För säkerhetens skull!

Hon samordnar Hilmekos verksamhet. Företaget är ett miljötekniskt entreprenadföretag med miljö och ren energi i fokus för såväl produkter som tjänster.

Med innovativa lösningar på problemområden har Hilmeko både minskat på resurser och gjort det omöjliga möjligt för sina kunder inom olika branscher. Ju fler tak och fasaduppdrag som företaget har haft, desto trivsammare har takarbetet blivit och arbetet har utvecklats vidare och Hilmeko ser potentialen till de resurser tak är och vill montera solceller, dagsljussystem på så många tak det bara går!

Företaget är inriktat på en hållbar framtid och väljer därför att montera solceller för tillverkning av egen el och att installera dagsljussystemet Solatube som är smart, energibesparande och hälsofrämjande.

För mer info: hilmeko.se. E-post: mariann@ hilmeko.se, mobilnr: +46 73 909 22 67.

Det här inlägget postades i Deltagare, Höstkickoff 2016 och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.