Höstkickoff på Biskops Arnö 2016

Den 9 och 10 september är det dags igen för en höstkickoff för soloföretagare.

Brygga vid den Svanenmärkta konferensanläggningen på Biskops Arnö

Brygga vid den Svanenmärkta konferensanläggningen på Biskops Arnö

Avkoppling kombinerat med affärsnytta. Kompetensutbyte, nya kontakter, gemenskap och glädje. Den här gången träffas vi på en Svanen-märkt konferensanläggning på Biskops Arnö som ligger på en liten ö i en vik av Mälaren mellan Enköping, Uppsala och Stockholm.

Vi bor i historiska byggnader från tidigt 1700-tal. Kickoffen startar med en gemensam lunch på fredagen den 9 september kl.12.00, därefter blir det mingel och presentationer av respektive deltagare och verksamhet, presentation av champagne producerat på ett hållbart sätt under ledning av Marie Drotte från Bonne Box, middagsbuffé och bastu med kvällsdopp i Mälaren.

På lördag morgon blir vi efter frukosten bjudna på en spännande övning under ledning av sångpedagog och röstcoach Ing Mari Janzon från Resonans.  Därefter har vi möjlighet att njuta av omgivningarna eller diskutera nya gemensamma affärsidéer som väcktes under gårdagen.

Utsikt från Biskops Arnö

Utsikt från Biskops Arnö

Priset är 2 240 kr, exklusive moms och inkluderar logi med lunchbuffé, eftermiddagskaffe med hembakat, 2-rätters middagsbuffé, presentation av champagne som är producerat på ett hållbart sätt, bastubad med vedeldad bastu med dopp i sjön, frukostbuffé, en morgonövning samt förmiddagskaffe med mera.

Vi har redan fått in många anmälningar. Antalet deltagare är begränsat, så först till kvarn gäller. Anmäl dig till info@firmauno.se.

Det här inlägget postades i Deltagare, Höstkickoff 2016, Kickoff 2016 och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.