Helena Öberg

Helena Öberg, författare som driver Ord och annat

Helena Öberg

Foto: Eva Strindlund

Helena har gett ut ett tiotal böcker sedan hon debuterade som författare 1994; barnböcker, ungdomsböcker och en samling fackböcker. Hon håller regelbundet skrivarkurser och workshops i kreativitet och skrivande. Dessutom föreläser hon om digital pedagogik, arbetar med Skapande skola och gör författarbesök.

Sedan 1986 driver hon företaget Ord och annat. Hon undervisar vid Forsbergs Designskola och Berghs School of Communication. Helena var under sex år ordförande för Författarcentrum och har arbetat som kommunikations-konsult/kommunikatör, bland annat hos Västerås Stad, KPMG, Posten och den internationella kongressen Waltic. Helena har dramatiserat en av sina böcker för SVT Drama och en annan har sänts i barnradion. Just nu skriver Helena på en roman tillsammans med Solja Krapu. För mer info, http://helenaoberg.se/, e-post: hej@helenaoberg.se, mobilnr: + 46 708 658 332

 

Det här inlägget postades i Deltagare, Lunch2Lunch 2014 och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.