Eva Albäck

Eva Albäck, akupunktör och kinesiolog, Vändpunkt

Akupunktör Eva AlbäckEva driver Vändpunkt och ger akupunkturbehandlingar för smärtlindring, viktminskning och synfel. Metoden bygger på en form av mikroakupunktur  som utförs på ett begränsat område på kroppen – exempelvis på armled, knäled, fot eller hand – och ger snabba och goda resultat. Metoden, Akupunktur 2000, är mer effektiv jämfört med andra akupunkturmetoder, vilket beror på att denna metod behandlar reflexpunkter kring kroppens leder och verkar via hjärnan. Nålarna sätts med hjälp av en punktsökare, då precision är mycket viktig i denna metod. Antalet nålar är få – oftast två och max sex per tillfälle.

Förutom utbildningen hos AcuNova i Danmark och erfarenhet av att utöva akupunktur med stor precision, är Eva utbildad kinesiolog vid Svenska Kinesiologskolan i Stockholm. Hon ger kinesiologbehandlingar och har tidigare haft en egen mottagning. Eva är också utbildad lärare i holistisk yoga, har erfarenhet av att tejpa idrottsskador och kan ge Barsbehandlingar, en form av beprövad och avkopplande energibehandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Som om inte ovanstående vore tillräckligt, är Eva också utbildad jurist. För mer info: www.vandpunkt.com , mobilnr: +46 (0)76 76 06 270, e-post: eva.alback@vandpunkt.com

Det här inlägget postades i Deltagare, Höstkickoff 2012 och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.