Eva Albäck, Akupunktör

akupunktör

Akupunktör Eva Albäck, Vändpunkt. Foto: Stefan Pettersson

Eva Albäck, Akupunktör, Vändpunkt

Eva driver Vändpunkt och ger olika behandlingar, bland annat akupunktur för synfel, smärtlindring och för fertilitet. Hon har gått akupunkturutbildning hos AcuNova i Danmark och är utbildad kinesiolog vid Svenska Kinesiologskolan i Stockholm. Eva ger kinesiologbehandlingar och kan även ge Barsbehandlingar – en form av beprövad och avkopplande energibehandling som sätter igång energiflödet i kroppen.

Eva är utbildad lärare i holistisk yoga och yinyoga och har hållit flera kurser i yoga.

Hon trivs bäst när det händer mycket och drivs av att få människor att känna ett ökat välbefinnande. Eva vill att alla människor ska känna att de har en möjlighet att må bra och för att lyckas med det söker hon ständigt nya sätt att kunna hitta bra behandlingsformer för sina kunder.

Hon är ekonomi- och HR-ansvarig för Albäck Skogsservice och driver företag tillsammans med Pia Boson, varav SeniorkonsultDirekt är den senaste företagsidén. Eva är med och arrangerar årets höstkickoff för Firma Uno.

För mer info: E-post: eva.alback@vandpunkt.com, mobilnr: +46 76 76 06 270

Det här inlägget postades i Deltagare, Höstkickoff 2016 och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.