Åsa Tönne

Åsa Tönne, inspiratör och projektledare inom kommunikationsprojekt, Springling
Åsa Tönne

När jag för något år sedan fick möjlighet och anledning att göra nya val i mitt liv, startade jag Springling Inspiration och Kommunikation. Det tvingade mig att kliva utanför min egen ”comfort zone” – det krävdes lite mer – och jag upptäckte att jag kunde göra verklig skillnad för andra människor. Det är för mig en viktigt och fantastisk insikt.

Därför föreläser jag bland annat, som en del av min verksamhet, för företag och organisationer, om livet som den gåva det är. Och hur vi skall förhålla oss till allt det sorl som är omkring oss. Vad är egentligen viktigt; just nu? Hur vi styr våra egna liv, med våra egna val. Vår egen livsinställning är nyckeln till det mesta faktiskt. Jag pratar gärna inför grupper om de liv vi lever. Ett inspirationssamtal som får oss att stanna upp en stund. Det kan vara stökigt runt omkring oss, men det är till syvende och sist vi själva som bestämmer hur vi vill ha det och leva. Det är våra liv. Ingen annans.

För livet är en fantastisk gåva som vi inte får ta för givet. Att vi får de som lyssnar att stanna upp och fundera ”vad gör jag med mitt liv, egentligen”. Sjuk eller frisk är egentligen ointressant. Är jag så tacksam för det jag har, egentligen? Vi kan se på oss själva och se våra egna och andras egenskaper som fantastiska tillgångar.Det är viktigt att vi kan hjälpa varandra och bli starkare ihop. Vi lever alla i vår egen sanning. Och det finns ingenting som säger att just varje individs sanning är den bästa. Det finns så otroligt mycket att dela med varandra.

Jag vill se detta möte som ett samtal – där alla får tid att fundera lite och se vilken fantastisk potential det finns hos oss själva – och i hela gruppen. Har sagt det förr; men citerar så gärna Peter Pan som avslutning: ”All we need is faith, trust and a little bit of pixie dust”.

Jag har som bakgrund arbetat med reklam på alla nivåer i över 20 år. Med allt från annonsering i print och filmproduktioner till digitala medier och direktreklam. På stora välkända byråer och på mindre. Jag arbetar både i Sverige och i andra länder. Jag kan hantverket. Och jobbar som projektledare inom kommunikationsprojekt på alla nivåer. Otroligt spännande och givande.

Så, se mig gärna som en katalysator till ett välmående; en inspiratör, en mentor med klokskap och en kommunikatör med mycket glädje till livet.” För mer info: se hemsida, 070 -614 54 84, e-post: asa@springling.biz

Det här inlägget postades i Deltagare, Lunch2Lunch 2014 och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.