Anne Nilsson, Skribent

Anne Nilsson, skribent, författare och PR-konsult

Anne Nilsson, skribent, författare och PR-konsult

Anne Nilsson, skribent, författare och PR-konsult

Anne hjälper framför allt företag att skriva begripliga och förtroendeskapande texter om hur de arbetar med hållbar utveckling. Alltså: miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet. Med en bakgrund som biolog, ekonom, miljökonsult och journalist kan förutsättningarna för att lyckas med dessa uppdrag knappast bli bättre!

Anne trivs med utmanande projekt där det finns stor potential att påverka i en positiv, hållbar riktning. Engagemang, tydlighet och ärlighet är centralt för henne.

Exempel på tjänster som hon erbjuder är texter till hållbarhetsredovisningar, årsredovisningar, broschyrer, webbplatser, pressmeddelanden och artiklar. Annes kunder finns inom en mångfald branscher och utgörs av såväl större börsbolag, offentliga bolag, fackföreningar som nystartade företag.

Vid sidan av hållbarhetsområdet blandar Anne då och då upp skrivandet med att författa böcker om livets goda i mat- och dryckesväg. Senast ut är en ny bok om kaffe som finns i handeln från och med september 2016: Kaffe – världens dryck. Tidigare har hon skrivit böckerna Svensk Kaffebok, En handbok kaffeKaffe och Ost. Samtliga är utgivna på Grenadine Bokförlag.

För mer info: annenilsson.se. E-post: anne@nilsson.be, mobilnr: +46 (0)70 517 38 76

Det här inlägget postades i Deltagare, Höstkickoff 2016 och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.